Köp- och leveransvillkor

Leveransvillkor

Leveranstid 1-4 veckor eller enligt överenskommelse.

Vi skickar beställningar med Postnord eller DHL, spårbart. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.
Företagspaket skickas direkt till företagets angivna adress. Privatpaket skickas till närmaste utlämningsställe. När paketet finns för uthämtning skickas ett sms med information om löpnummer till det mobiltelefonnummer som angivits vid beställningen. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID handling uppvisas.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 3000 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Produkter som är tryckta, broderade eller på annat sätt märkta med eget motiv klassas som specialbeställda varor. Därav gäller inte ångerrätten. 

Vid retur kontakta oss inom fjorton (14) dagar från det att varorna mottagits på mail info@tisdag.se.
Ange ordernummer, kontaktuppgifter och gärna orsak för reklamationen så kontaktar vi er.


Returadress:
tisdag.se
Design & Tryck I Hudiksvall AB
Kullbäcksvägen 3
824 30 Hudiksvall

 

Betalningsalternativ

Faktura

 

Minimiorder

Minimiorder är 300 kr exklusive frakt och moms.
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkter

Handla

Information

Moms visas: